NABOCUPEN og NABOCUPFESTEN er dessverre AVLYST pga for liten påmelding 😟 Vi i arrangementskomiteen beklager dette, og vi vil prøve å komme sterkere tilbake neste år Gode innspill for å skape mer engasjement mottas med takk 🙋

Bygden er igjen klar forNabocup


NYHET: Egen Volleyballturnering
NYHET: Festen blir i år på TravparkenEndelig er vi klar for årets Nabocup på Leikvang. Og i år kan du velge om laget ditt skal spille fotball eller volleyball

Og alle inntekter går uavkortet til Hovding aldersbestemt fotball.

Generelt om cupen
Som før gjelder det å danne lag sammen med naboer i gaten, lage flotte og kreative kostymer både for laget og heiagjengen.

Vi tipper at det er mange som ønsker revansje fra tidligere turneringer og har lagt i hardtrening gjennom året som har gått !!!!! Og er dere ikke begynt ennå er det på tide å komme i gang.Opplegget og reglene er de samme som før. Alle spillere skal være over 18 år (født 97), det skal være 5 spiller på banen om gangen og av disse skal det være 2 damer/jenter til enhver tid. På volleyballlagene skal det da være 6 spillere på banen, også her skal det være 2 damer/jenter

Kampene varer i 15 minutter inkl. sidebytte og det er minimum tre kamper for hvert lag i innledende runder. I tillegg blir det et enkelt sluttspill for å kåre den endelige vinner.

Vi har en grense på totalt 16 lag og lagene må komme fra ”Hovding-område”. Andre lag utenfor her må eventuelt søke om dispensasjon.

Dersom det blir lav påmelding i fotball eller volleyball kan øvelsen bli kansellert.

Det store slaget står på Leikvang Kunstgress mellom kl. 10.30 -14 på lørdagen, og det blir salg av vafler, is, pølser og brus.

Og det blir felles oppvarming som i fjor.Dans, fest og premieutdeling om kvelden
Om kvelden fortsetter vi på Travparken kl. 20.00 med levende musikk og dans. Så har vi selvfølgelig den store premieutdelingen som starter kl. 21.00. Det skal deles ut premier i følgende kategorier:

- Beste og mest kreative kostyme
- Beste lag
- Beste heiagjeng


Selv om du ikke har vært med på selve cupen, eller har vært på banen i det hele tatt, er du selvfølgelig hjertelig velkommen på festen. Ta med naboen.

Vi har i år et nytt band som spiller, «Gari & The Atrics»
Det selges alkohol på Tavparken til fordelaktige priser. Det er ikke lov å ta med seg drikkevarer.

Priser:
Lagspåmelding Kr. 750,- pr. lag
Påmelding til festen Kr. 250,- pr. person


Påmeldingsfrist 4. oktober

Påmelding til cupen og festen
Påmelding av både lag og deltagelse på festen mailes til:

Anni Horne Nilsen: anni@bkkfiber.no
Innbetaling til konto 9526.05.64065, Anni Horne Nilsen

Merk innbetalingen med laget som skal delta. Det samme gjelder for innbetaling til festen, merk denne med personene innbetalingen gjelder. Vi har satt begrensinger på hvor mange det er plass til. Så her gjelder det å være tidlig ute.
Påmeldingen er ikke gyldig før innbetalingen er registrert


For spørsmål er det bare å ta kontakt med:
Anni Horne Nilsen:
anni@bkkfiber.no eller tlf: 411 61136
Willy Brurås:
willy.bruraas@ag.notlf: 951 78273

Vi kommer tilbake med oppsett og regler når vi nærmer oss.

Nabocup17oktober.docxLevert av IdrettenOnline