Hovding cup 2017:

Da er datoen satt for Hovdingsmåbanecup 2017. Dette er en cup for barn fra 6- 12 år. En breddecup for å spre fotballglede.

Cupen går fra 30.09.2017- 01.10.2017. Der vil bli delt inne kamper i Norhordalandshallen og ute kamper på Leikvang stadion.

Ytterligere informasjon vil komme.

Mvh

Tore Haukås


Hovding cup 2016:

Da er tiden kommet for den årlige småbanecupen - Hovding cup. I år arrangeres cupen i helgen 24 og 25. september.

Alle 7'er kampene vil bli spilt på Leikvang stadion (kunsgress) og alle 5'er kampene vil bli spilt i Nordhordalandshallen (inne kunstgress).
Turneringen arrangeres i år for 31 gang!

Vi tar dette som et positivt tegn på at både spillere, lagledere og, ikke minst, foreldre trives, og velger å delta år etter år.

Meld på laget i dag.- En påminnelse om at Hovding cup er den største inntektskilden til aldersbestemt fotball. Her må alle bidra i form av blant annet: dugnad, baking, loddsalg.


Med vennlig hilsen Hege MariePåmelding her : Hovdingsmåbanecup 2016Hilsen Hovding cupstyret
Hovding cup 2015:- Tore Haukås er leder for Hovding Cup 2015 og startet møte med år referere fra cupmøte. Cupstyret mangler fremdeles noen representanter. Hvert lag bør jobbe med å skaffe representanter fra sitt lag. Send mail til Tore Haukås med navn, mailadresse og mobilnummer på representantene fra lagene. tore.haukaas@gmail.com. Neste møte i cupstyret onsdag 26.8 i klubbhuset.


- En påminnelse om at Hovding cup er den største inntektskilden til aldersbestemt fotball. Her må alle bidra i form av blant annet: dugnad, baking, loddsalg.

Påmelding her : Hovdingsmåbanecup 2015Kamp oppsett finner du Her!
__________________Info:

Takker for innsatsen til alle loddselgerne og

foreldrekontaktene! Vi har foretatt trekning av loddbøkene som ble solgt til

årets Hovding cup. De heldige vinnerne vil bli kontaktet angående

premieoverlevering i slutten av oktober.

Hilsen Hovding cupstyret
Levert av IdrettenOnline