Grasrotandelen

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan altså velge at Turn & IL Hovding får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til Turn & IL Hovding. Og best av alt - din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Slik gir du Grasrotandelen til Turn & IL Hovding
Det enkleste for de aller fleste er å sende sms med kodeord GRASROTANDELEN 983840922 til nummer 2020 (tjenesten er gratis).

Dersom dette mot formodning ikke virker kan du selvsagt gå til en tippekommisjonær som kan hjelpe deg med å registrere Turn & IL Hovding som din grasrotmottaker.

Det er også mulig å logge seg inn på Norsk Tipping sine nettsider, www.norsk-tipping.no, ved hjelp av kort og kortleser. Her kan du søke opp Turn & IL Hovding som grasrotmottaker og enkelt knytte deg til.

Siste alternativ er å laste ned siste versjon av Norsk Tipping Mobilspill. Her er det også mulig å søke opp Turn & IL Hovding dersom du ønsker å støtte oss og knytte deg til direkte fra mobilen.

Levert av IdrettenOnline