GYMFEST BARN Laksevåg 9-11.juni 2017

Postet av Hovding den 16. Apr 2017

ny header.jpg

GYMFEST BARN Laksevåg 9-11.juni 2017

Arrangementet vil foregå på Laksevåg, i Laksevåg Idrettshall og på Nygårdsmyren Idrettspark. Her vil det foregå treninger, konkurranser, diskotek, matservering og oppvisninger.

Hva er gymfest?

Gymfest barn er et arrangement for barn i alderen 10-13 år. Det er en helg med mye turn og masse trening. På fredagen kommer vi rundt kl 17:30, dansejentene er med på konkurranse i Åpen klasse. Hele lørdag formiddagen er det work shops og trening. På ettermiddagen er det turnkonkurranse. Senere er det disko på kvelden J Søndagen er det rydding av klasserom, og senere er det oppvisning som vi oppfordrer foreldre å komme å se på.

Så denne helgen gleder vi oss til !

Vi er i behov for at foreldre kan stille denne helgen. Vi fra Hovding Turn kommer til å være, aspiranter, rekrutter og dansepartiet så vi er mange gymnaster. Derfor trenger vi dere også.

Det som vi trenger av informasjon er:

Allergier?

Navn på deltakende?

Størrelse på t-shorte?


Dette skal sendes på mail til Cathrin. cathrin.eikenes@gmail.com senest tirsdag 18.april.

Hilsen

Trenerne i Hovding Turn.Endring i Treningsleir i Strandebarm 22-23 april

Postet av Hovding den 6. Apr 2017


Av organisasjonsmessige grunner har vi valgt å utsette avreise til Strandebarm til lørdag morgen. Ny pris for oppholdet blir da 800 kroner.Foresatte som ønsker å være med trenger ikke å betale (Begrenset plass).Mer informasjon om opplegg og avreise kommer snarlig.Påmelding er åpen frem til onsdag 19. april. Bruk skjema under for påmelding eller ta kontakt på email hovding.friidrett@gmail.com________________________________________________________________________

I år som i fjor reiser Hovding Friidrett på treningsleir til Strandebarm for utøvere fra 11 til 19 år. Vi reiser denne gangen fredag ettermiddag og kommer hjem igjen søndag ettermiddag.Fokus for samlingen vil være trening, trivsel og lagbygging gjennom forskjellige aktiviteter. Overnatting blir på Strandebarm Sportell som har tett tilknytning til idrettsanlegget med full pensjon på 2-3 mannsrom.Deltakeravgift blir 1500,- per utøver og evt voksne. Betalingsforfall før avreise.Mer detaljer om opplegg kommer senere. Ta evt kontakt med oss ved spørsmål (hovding.friidrett@gmail.com)Påmelding innen 14. april.Levert av IdrettenOnline